Πράσινο Τσάι- Jasmine pearls superior
Πράσινο Τσάι- Jasmine pearls superior
Πράσινο Τσάι- Jasmine pearls superior

Πράσινο Τσάι- Jasmine pearls superior

010-210
9,00 €

(9,00 € 30 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Τα Jasmine Pearls είναι τυλιγμένα στο χέρι νεαρά κινέζικα φύλλα πράσινου τσαγιού, από την επαρχία Fujian, αν και παράγονται σε άλλες επαρχίες. Τα ρολά μαργαριτάρια αποξηραίνονται και στη συνέχεια αναμειγνύονται με λουλούδια γιασεμιού που ανθίζουν τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια μιας νύχτας, τα λουλούδια ανοίγουν και απελευθερώνουν το άρωμά τους στο τσάι, αρωματίζοντάς το και δίνοντάς του το μεθυστικό άρωμα. Το επόμενο πρωί, τα λουλούδια αφαιρούνται και η διαδικασία τυλίγματος γίνεται ξανά από την αρχή - έως και έξι φορές ιδίως για αυτά υψηλής ποιότητας! Φρέσκα και αισθησιακά, τα Jasmine Pearls μπορούν να εμποτιστούν έως και 3 φορές.

Περιγραφή

Τα Jasmine Pearls είναι τυλιγμένα στο χέρι νεαρά κινέζικα φύλλα πράσινου τσαγιού, από την επαρχία Fujian, αν και παράγονται σε άλλες επαρχίες. Τα ρολά μαργαριτάρια αποξηραίνονται και στη συνέχεια αναμειγνύονται με λουλούδια γιασεμιού που ανθίζουν τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια μιας νύχτας, τα λουλούδια ανοίγουν και απελευθερώνουν το άρωμά τους στο τσάι, αρωματίζοντάς το και δίνοντάς του το μεθυστικό άρωμα. Το επόμενο πρωί, τα λουλούδια αφαιρούνται και η διαδικασία τυλίγματος γίνεται ξανά από την αρχή - έως και έξι φορές ιδίως για αυτά υψηλής ποιότητας! Φρέσκα και αισθησιακά, τα Jasmine Pearls μπορούν να εμποτιστούν έως και 3 φορές.

Διαδικασία εκχύλισης.

Λαμβάνοντας υπόψη την οπτική τους γοητεία, δοκιμάστε να τα παρασκευάσετε σε ένα διάφανο σκεύος για να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε να ξεδιπλώνονται. 

Το κλειδί για την εκτίμηση είναι να αφιερώνετε χρόνο για να απολαύσετε κάθε βήμα της διαδρομής σας. Αυτό το τσάι απαιτεί μήνες προσεκτικής καλλιέργειας, επεξεργασίας, αποθήκευσης και αρωματισμού από έμπειρα χέρια σε δύο επαρχίες. Υπάρχει λόγος που τα λένε μαργαριτάρια...

Ζεστάνετε νερό περίπου 75 με 80 Βαθμούς. Ρίξτε στο σκεύος σας ένα κουταλάκι του γλυκού των μαργαριταριών και αφήστε 2-3' να γίνει η εκχύλιση. Μπορείτε να επαναλάβετε έως και 3 φορές την διαδικασία που θα σας δίνει πάντα και διαφορετική γεύση και αρωμα. Οι επόμενες εκχυλίσεις θα α αποκαλύψουν περισσότερο νότες ξηρών καρπών.

Νότες γιασεμιού με καθαρή, μακρά και γλυκιά επίγευση. 

Καλή απόλαυση!

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.