Βοτανικό- Ίντζι βερ

Βοτανικό- Ίντζι βερ

010-27
7,50 €

(7,50 € 100gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Λίγα λόγια για την επιλογή του ονόματος και τι σημαίνει: Η ονομασία της ρίζας προέρχεται είτε από την γλώσσα των Ταμίλ όπου ονομάζεται ιντζι βερ.(ιντζι = ρίζα, βερ = σώμα) η απο την Σανσκριτική srngaveram – singabera ( srngam = κέρατο vera = σώμα) ονομασίες που σχετίζονται με το σχήμα της.

Ένα άκρως γευστικό με γεμάτο σώμα ρόφημα που η βαση του είναι το κακάο και το τζίντζερ. Έρχονται να συμπληρώσουν το λεμονοχορτο και οι χουρμάδες.

Μέγεθος

Περιγραφή

Λίγα λόγια για την επιλογή του ονόματος και τι σημαίνει:

Η Ζιγγίβερις η φαρμακευτική (zingiber officinale) η πιπερόριζα η ginger ανήκει στην οικογένεια των ζιγγιβεροειδών όπως και το κάρδαμο, ο κουρκουμάς, το galangal (το Σιαμέζικο ginger ) κ.α.

Η ονομασία της ρίζας προέρχεται είτε από την γλώσσα των Ταμίλ όπου ονομάζεται ιντζι βερ.(ιντζι = ρίζα, βερ = σώμα) η απο την Σανσκριτική srngaveram – singabera ( srngam = κέρατο vera = σώμα) ονομασίες που σχετίζονται με το σχήμα της.

Ένα άκρως γευστικό με γεμάτο σώμα ρόφημα που η βαση του είναι το κακάο και το τζίντζερ. Έρχονται να συμπληρώσουν το λεμονοχορτο και οι χουρμάδες. Η απόλυτη ισορροπία των δώρων της φύσης ρίζας και καρπού για να ζεστάνει την καρδιά μας. 

1 κουταλάκι/φλιτζάνι,  100°C,  5-10'

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.