Δροσιστικό Τζελ Αλόης

Δροσιστικό Τζελ Αλόης

080-279
16,50 €

(16,50 € 150 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Ενυδατικό και δροσιστικό gel για πρόσωπο και σώμα. 

Με καθαρό τζελ αλόης φυσικής καλλιέργειας & βιολογικά αιθέρια έλαια 

Περιγραφή

Τζελ με αντισηπτικές, καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες ιδανικό για χρήση μετά από την έκθεση στον ήλιο αλλά και για ανακούφιση από μικροερεθισμούς του δέρματος. Χρησιμοποιείστε το και σαν μάσκα προσώπου. Περιέχει:

  • χυμό αλόης από φρέσκα φύλλα αλόης. Χάρη στα συστατικά της και τη συνέργειά τους, η αλόη διεισδύει βαθιά στο δέρμα, το καθαρίζει και αποτελεί φυσικό αναισθητικό. Ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων λόγω της αύξησης κολλαγόνου που προκαλεί, βελτιώνει τη λειτουργία των ιστών και επουλώνει τα τραύματα. Έχει αντιβιοτική, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό σε διάφορους ερεθισμούς του δέρματος, όπως εγκαύματα, ουλές, έρπη.
  • ανθόνερο λεβάντας το οποίο είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου της λεβάντας και είναι στυπτικό, καθαριστικό, επουλωτικό και δροσιστικό, καταπραΰνει τις κοκκινίλες, τα εγκαύματα από τον ήλιο, τη φαγούρα και ηρεμεί τους ερεθισμούς.
  • αιθέριο έλαιο λεβάντας το οποίο έχει αναπλαστικές, επουλωτικές, αντιμικροβιακές αλλά και αντιφλεγμονώδεις καιαναλγητικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματικών ερεθισμών, κοψιμάτων, εγκαυμάτων.
  • λάδι καλέντουλας το οποίο έχει αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Λόγω των ισχυρά επουλωτικών ιδιοτήτων του χρησιμοποιείται σε πληγές, εγκαύματα, τσιμπήματα, ουλές.
  • φυσική βιταμίνη Ε που ως κλασικό αντιοξειδωτικό προστατεύει από την καταστροφή του συνδετικού ιστού που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

*με πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
 

Χρήση: Απλώστε μια επαρκή ποσότητα σε καθαρή επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε όσο συχνά χρειάζεται. Μόνον για εξωτερική χρήση.

Συστατικά: Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia
Flower* Extract, Olea Europaea Fruit Oil*, Xanthan Gum, Lavandula
Angustifolia Oil*, Calendula Officinalis* Extract, Benzyl Alcohol, Helianthus
Annuus Seed Oil*, Tocopherol, Salicylic Acid, Glycerine, Sorbic Acid.

* certified organic

** το νερό έχει αντικατασταθεί με έγχυμα φύλλων πράσινου τσαγιού.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.