vegan
Έλαιο Μαυρίσματος Σώματος

Έλαιο Μαυρίσματος Σώματος

080-289
18,00 €

(18,00 € 100 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Για βαθύ μαύρισμα και θρέψη.

Natural filters - GMO free- Vegan - Cruelty free - Ocean Safe

Περιγραφή

Το έλαιο μαυρίσματος είναι ένα μείγμα ελαίων γρήγορης απορρόφησης που προσφέρει ομοιόμορφο και βαθύ μαύρισμα μετά από την έκθεση στον ήλιο. Θρέφει

και προστατεύει το δέρμα σας με ένα λεπτό άρωμα γαρδένιας Ταϊτής και παρθένου έλαιου Ινδοκάρυδου.

Το μείγμα περιλαμβάνει βιολογικά αντηλιακά έλαια πλούσια σε βήτα-καροτίνη και καροτενοειδή που προάγουν την παραγωγή μελανίνης, μειώνουν τη δράση των

ελεύθερων ριζών στο δέρμα και επίσης του δίνουν μια υγιή, φυσική, καλοκαιρινή μπρονζέ απόχρωση.

- Καροτέλαιο: Εξαιρετικό λάδι για χρήση για όλους τους τύπους δέρματος. Τα καροτενοειδή στο λάδι είναι φυσικά αντιοξειδωτικά και δίνουν επίσης στο λάδι ένα βαθύ πορτοκαλί χρώμα. Αυτή η αντιοξειδωτική δράση μειώνει τη δραστηριότητα των ελεύθερων ριζών μέσα στο δέρμα, προστατεύοντάς το από περαιτέρω βλάβες από τον ήλιο. Χαρίζει υγιή λάμψη στο θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα κάνοντάς το να φαίνεται λαμπερό και μαυρισμένο.

- Λάδι βατόμουρου: Ιδιαίτερα ενυδατικό και μαλακτικό. Περιέχει υψηλές ποσότητες άλφα και γάμμα τοκοφερολών (Βιταμίνη Ε), πολυφαινόλες και βιταμίνη C. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη Α και περιέχει έως και 83% ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα μας από τις ελεύθερες ρίζες. Μελέτες έδειξαν ότι θα μπορούσε να έχει έναν φυσικό παράγοντα προστασίας από τον ήλιο ίσως τόσο υψηλό μεταξύ 28 και 50.

- Έλαιο ιπποφαές: Το βιολογικό έλαιο ιπποφαούς περιέχει το σπάνιο παλμιτολεϊκό οξύ - το οποίο είναι επίσης συστατικό των φυσικών ελαίων του δέρματος - διεγείρει τις αναγεννητικές διαδικασίες στο δέρμα και προάγει την επούλωση των πληγών. Τα άλλα ακόρεστα λιπαρά οξέα που περιέχει αυξάνουν την υγρασία του δέρματος. Έχει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.

- Έλαιο Monoi: Το λάδι Monoi παράγεται με την εκχύλιση φρέσκων ανθέων γαρδένιας (Gardenia tahitensis) σε λάδι καρύδας (Cocos Nucifera). Το λάδι Monoi έχει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικό για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας. Έχει επιπλέον και συσφικτική δράση.

- Παρθένο βούτυρο καρύδας: Έχει δείκτη προστασίας μεταξύ 4-5, προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας και απορροφάται εύκολα. Έχει δροσιστική δράση στο δέρμα λόγω του υψηλού σημείου τήξης του και είναι ιδανικό για την περιποίηση των ηλιακών εγκαυμάτων, του ερεθισμένου, ζεστού και κόκκινου δέρματος.

- Σησαμέλαιο: Έχει φυσικό SPF περίπου 4. Απορροφάται γρήγορα δίνοντας καλή ενυδάτωση στο δέρμα και παρέχει ένα ελαφρύ φράγμα για να διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο χωρίς να αισθάνεται λιπαρότητα ή κολλώδες.

- Φυσική βιταμίνη Ε: Ένα κλασικό αντιοξειδωτικό που επιβραδύνει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης και έχει θρεπτική δράση στο δέρμα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας του. Βοηθά στην προστασία του από τις βλάβες που προκαλούνται από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία ενώ παράλληλα προσφέρει καταπραϋντική ανακούφιση στο δέρμα που έχει καεί.

*Οικολογικό μπουκάλι από ζαχαροκάλαμo με πιστοποίηση "I am Green".

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.