μιγκέ absolute
μιγκέ absolute

μιγκέ absolute

090-173
25,00 €

(25,00 € 5 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Εξάγεται από τα ευαίσθητα λευκά λουλούδια σε σχήμα καμπάνας του Convallaria majalis, που καλλιεργούνται στο γραφικό τοπίο της Φινλανδίας. Το αναζωογονητικό, θρεπτικό, ενθαρρυντικό άρωμα του Lily Of Valley Absolute Oil εισάγει ισορροπία, ηρεμία και αισιοδοξία στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Περιγραφή

Latin name: Convallaria majalis L.

Μέρη φυτού που αποστάζονται: Λουλούδια

Method of extraction: Organic Extraction (Hexane Free)

Βασικές ιδιότητες: 

Απόλυτο Έλαιο Lily Of The Valley, το οποίο στην καθομιλουμένη αναφέρεται και ως Αιθέριο Έλαιο Lily Of The Valley, εξάγεται από τα ευαίσθητα λευκά λουλούδια σε σχήμα καμπάνας του Convallaria majalis, που καλλιεργούνται στο γραφικό τοπίο της Φινλανδίας. Το αναζωογονητικό, θρεπτικό, ενθαρρυντικό άρωμα του Lily Of Valley Absolute Oil εισάγει ισορροπία, ηρεμία και αισιοδοξία στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Το γαλλικό του όνομα, Muguet, εμφανίζεται μερικές φορές στα ονόματα των αρωμάτων που μιμούνται το άρωμα του λουλουδιού.

Μαζί με την προώθηση της ισορροπίας, είναι βαθιά θρεπτικό για το δέρμα και χρησιμοποιείται συχνά σε μείγματα περιποίησης δέρματος για να φέρει φρεσκάδα και ζωντάνια στο δέρμα και ταυτόχρονα βοηθά στην επούλωση μικροουλών, πληγών, εκζέματος και επιφανειακών πληγών. Eίναι επίσης χρήσιμο στη διαχείριση του μικρού πόνου και της φλεγμονής, στη μείωση της παρουσίας ανεπιθύμητης βακτηριακής δραστηριότητας και στη μείωση των ανεπιθύμητων μυϊκών σπασμών.

Μπορεί επίσης να βοηθήσει σε διάφορες φάσεις της αναπαραγωγικής υγείας μιας γυναίκας, ειδικά κατά την εμμηνόπαυση και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη σπάνια ικανότητα να καταπραΰνει τα πιεσμένα νεύρα και τα συναισθήματα που προκαλούνται από τον ορμονικό κύκλο. Αυτό το απόλυτο λάδι είναι απαλό αλλά ισχυρό και το λαμπερό και καθαρό άρωμά του είναι χρήσιμο για την καταπολέμηση του άγχους και της κατάθλιψης. Το αιθέριο έλαιο Lily Of The Valley είναι δροσιστικό και καταπραϋντικό με υπέροχες, ήπια ηρεμιστικές ιδιότητες, καθιστώντας το τόσο χρήσιμο για την υποστήριξη του ύπνου.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.