μανόλια αιθέριο έλαιο
μανόλια αιθέριο έλαιο

μανόλια αιθέριο έλαιο

090-174
12,00 €

(12,00 € 5 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Eίναι o ατμός που αποστάζεται από τα ευαίσθητα άνθη του φυτού Michelia x alba (συνώνυμο Magnolia x alba). Το αιθέριο έλαιο έχει ένα γλυκό, λουλουδάτο, μελί, ελαφρώς πικάντικο άρωμα με αποχρώσεις πράσινου τσαγιού στις πίσω νότες.

Περιγραφή

Latin name: White Champaca Oil

Μέρη φυτού που αποστάζονται: Λουλούδια

Βασικές ιδιότητες: Το βιολογικά παρασκευασμένο White Champaca Oil, επίσης ευρέως γνωστό ως Magnolia, είναι o ατμός που αποστάζεται από τα ευαίσθητα άνθη του φυτού Michelia x alba (συνώνυμο Magnolia x alba). Το αιθέριο έλαιο έχει ένα γλυκό, λουλουδάτο, μελί, ελαφρώς πικάντικο άρωμα με αποχρώσεις πράσινου τσαγιού στις πίσω νότες.

Πιο γνωστό για τα μεθυστικά φρουτώδη αρωματικά άνθη του, καλλιεργείται ιδιαίτερα στις τροπικές και υποτροπικές περιοχές της Κίνας και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Το υπέροχο άρωμα των ανθέων της Μανόλιας είναι πραγματικά προκλητικό και σαγηνευτικό.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε αρώματα, λάδια μπάνιου, αφρόλουτρα, μείγματα χρίσματος, ποτ πουρί, θεραπείες με ατμό προσώπου και θεραπείες ή μάσκες μαλλιών, θυμίαμα, αποσμητικά δωματίου, αρωματικά κεριά. Όταν χρησιμοποιείται τοπικά, πιστεύεται ότι αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, αποτρέπει τις ουλές και θεραπεύει τους ερεθισμούς του δέρματος. Η συνολική καθαριστική του δράση και η ικανότητά του να υποστηρίζει μια υγιή φλεγμονώδη απόκριση το καθιστούν μια εξαιρετική υποστήριξη για το αναπνευστικό σύστημα, το ανοσοποιητικό και νευρολογικό παρέχοντας οφέλη για την τόνωση της διάθεσης και τη μείωση του στρες.

Ενώ οι ιδιότητες του ελαίου Magnolia περιποιούνται το δέρμα, το άρωμα προάγει τη χαλάρωση, μειώνει το άγχος, ανακουφίζει από την κατάθλιψη και ανεβάζει την διάθεση. Το γλυκό, φρουτώδες, εξωτικό άρωμα του ελαίου Magnolia είναι καταπραϋντικό και χαλαρωτικό, αλλά ταυτόχρονα αναζωογονητικό. Φημίζεται επίσης για τις αφροδισιακές του ιδιότητες.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.