ακτινίδιο σκόνη
ακτινίδιο σκόνη
ακτινίδιο σκόνη
ακτινίδιο σκόνη

ακτινίδιο σκόνη

011-568
5,50 €

(5,50 € 100 γρ)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Ελληνικό ακτινίδιο σε σκόνη με 0% Χρωστικές, Συντηρητικά & Πρόσθετα Σάκχαρα.

Τα αποξηραμένα Ακτινίδια είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να τα χρησιμοποιήσουμε όταν δεν έχουμε τα φρέσκα! Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα δεν είναι απαραίτητη η διαδικασία της ενυδάτωσης. Βρίσκει εφαρμογή στην ζαχαροπλαστική όπως επίσης σε μίξεις στο γάλα ή και στο γιαούρτη για ένα υγιεινό πρωινό. Υπέροχα smoothies bowls αλλά και στην μαγειρική. 

Περιγραφή

Αγαπημένο φρούτο... Ελληνικό ακτινίδιο σε σκόνη με 0% Χρωστικές, Συντηρητικά & Πρόσθετα Σάκχαρα.

Το ακτινίδιο έχει χαμηλή θερμιδική αξία, καθώς ένα μέτριο ακτινίδιο αποδίδει 42 θερμίδες. Το ακτινίδιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, συγκεκριμένα σε βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, φολικό οξύ, κάλιο, μαγνήσιο και φώσφορο. Επίσης, περιέχει πολλές φυτικές ίνες, οι οποίες δρουν αποτελεσματικά κατά της δυσκοιλιότητας.

Είναι πλούσιο σε ουσίες με αντιοξειδωτική δράση όπως η βιταμίνη C και η βιταμίνη Ε. Μάλιστα, το ακτινίδιο έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από το πορτοκάλι. Είναι ένα φρούτο που παρέχει περισσότερη βιταμίνη C από μια ισοδύναμη ποσότητα πορτοκαλιού, η θρεπτική αξία στο ακτινίδιο είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ η πράσινη σάρκα του διακρίνεται για την μοναδική γλυκόξινη γεύση του.

Τα αποξηραμένα Ακτινίδια είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να τα χρησιμοποιήσουμε όταν δεν έχουμε τα φρέσκα! Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα δεν είναι απαραίτητη η διαδικασία της ενυδάτωσης. Βρίσκει εφαρμογή στην ζαχαροπλαστική όπως επίσης σε μίξεις στο γάλα ή και στο γιαούρτη για ένα υγιεινό πρωινό. Υπέροχα smoothies bowls αλλά και στην μαγειρική. 

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.