Organic
βιολογικό ανθόνερο χαμομηλιού

βιολογικό ανθόνερο χαμομηλιού

080-229
6,50 €

(6,50 € 100 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Το βιολογικό ανθόνερο Χαμομηλιού βοηθά τα παιδιά όταν έχουν ευερέθιστα δόντια και κολικούς. Οι γυναίκες το βρίσκουν εξαιρετικό για την ανακούφιση του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS). Είναι ευεργετικό για κοιλιακό άλγος, προβλήματα στη χοληδόχο κύστη, καθώς και για λοιμώξεις του λαιμού. Βοηθά στην ανακούφιση των αλλεργιών, του αλλεργικού πυρετού και του άσθματος. Το βιολογικό ανθόνερο Χαμομηλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία ατμών για πονοκεφάλους και ημικρανίες.

Περιγραφή

Ποιότητα: Βιολογικό- Food Grade & Cosmetics

Botanical name: Anthemis nobilis L.

INCI-Ingredients: Anthemis Nobilis Floral Water

Εφαρμογή στα καλλυντικά: Χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά σε κρέμες, λοσιόν και πολλά ακόμα. Για το δέρμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση κρέμας για εξάνθημα από την πάνα στα βρέφη, για εγκαύματα και ηλιακά εγκαύματα. Ηρεμεί την ακμή, το έκζεμα, τα εξανθήματα, τις πληγές, τη δερματίτιδα, το ξηρό δέρμα και τον κνησμό και γενικά άλλες αλλεργικές αντιδράσεις. Τέλος χρησιμοποιείται σε παραγωγή αρωμάτων και σε αρωματοθεραπείες.

Εφαρμογή σε τρόφιμα: Στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών χρησιμοποιείται για καραμέλες, μαρμελάδες, αναψυκτικά, σάλτσες, τσάι και πολλά άλλα.

Εφαρμογή στην ιατρική: Το βιολογικό ανθόνερο Χαμομηλιού βοηθά τα παιδιά όταν έχουν ευερέθιστα δόντια και κολικούς. Οι γυναίκες το βρίσκουν εξαιρετικό για την ανακούφιση του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS). Είναι ευεργετικό για κοιλιακό άλγος, προβλήματα στη χοληδόχο κύστη, καθώς και για λοιμώξεις του λαιμού. Βοηθά στην ανακούφιση των αλλεργιών, του αλλεργικού πυρετού και του άσθματος. Το βιολογικό ανθόνερο Χαμομηλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία ατμών για πονοκεφάλους και ημικρανίες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε λάδι μασάζ, ή να αραιωθεί στο μπάνιο, για να βοηθήσει με αλλεργίες, αϋπνία, πόνο στην πλάτη, μυϊκό πόνο, αρθρίτιδα και διαταραχές του εντέρου. Χρησιμοποιείται ακόμη ως στοματικό διάλυμα για οδοντικά αποστήματα και αμυγδαλίτιδα.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.