Βάμμα Καθαρισμού Επιδερμίδας &...

Βάμμα Καθαρισμού Επιδερμίδας & Ενίσχυσης Κολλαγόνου

080-221
27,00 €

(27,00 € 150 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Ενίσχυση Κολλαγόνου - Καθαρισμός Επιδερμίδας

Όμορφη επιδερμίδα είναι η υγιής επιδερμίδα. Το βοτανικό μείγμα που κρατάτε στα χέρια σας υποστηρίζει την «καθαριστική» δράση των οργάνων σας, βοηθά το δέρμα σας να γίνει ξανά καθαρό και ζωντανό και συμβάλλει στην ανανέωση της επιδερμίδας εκ των έσω. .  

Αν το δέρμα σας είναι θαμπό, αφυδατωμένο, με ουλές  ή/και σημάδια γήρατος αυτή μπορεί να είναι η λύση για εσάς. 

Μια φόρμουλα που βασίζεται σε καθαριστικά, πλούσια σε ιχνοστοιχεία βότανα που ενισχύουν τη δράση του λεμφικού συστήματος για την αποσυμφόρηση και τον καθαρισμό του δέρματος και των ιστών. Παράλληλα ενισχύουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου του σώματος και προωθούν την ανανέωση των κυττάρων.

Παρουσιάζουν τέλος αντιφλεγμονώδη δράση και ανακουφίζουν από δερματολογικές καταστάσεις όπως έκζεμα, ψωρίαση και ακμή, που είναι συνήθως επιφανειακές εκφράσεις εσωτερικών προβλημάτων.

Περιγραφή

Ενίσχυση Κολλαγόνου - Καθαρισμός Επιδερμίδας

Όμορφη επιδερμίδα είναι η υγιής επιδερμίδα. Το βοτανικό μείγμα που κρατάτε στα χέρια σας υποστηρίζει την «καθαριστική» δράση των οργάνων σας, βοηθά το δέρμα σας να γίνει ξανά καθαρό και ζωντανό και συμβάλλει στην ανανέωση της επιδερμίδας εκ των έσω. .  

Αν το δέρμα σας είναι θαμπό, αφυδατωμένο, με ουλές  ή/και σημάδια γήρατος αυτή μπορεί να είναι η λύση για εσάς. 

Μια φόρμουλα που βασίζεται σε καθαριστικά, πλούσια σε ιχνοστοιχεία βότανα που ενισχύουν τη δράση του λεμφικού συστήματος για την αποσυμφόρηση και τον καθαρισμό του δέρματος και των ιστών. Παράλληλα ενισχύουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου του σώματος και προωθούν την ανανέωση των κυττάρων.

Παρουσιάζουν τέλος αντιφλεγμονώδη δράση και ανακουφίζουν από δερματολογικές καταστάσεις όπως έκζεμα, ψωρίαση και ακμή, που είναι συνήθως επιφανειακές εκφράσεις εσωτερικών προβλημάτων.

Συστατικά:

Βιολογικό Άρκτιο- Arctium lappa

Θεραπευτικές δράσεις: Εξομαλυντικό, Αντιφλεγμονώδες, Αντιμικροβιακό, Αντιοξειδωτικό, Πικρό Τονωτικό, Διουρητικό, Ηπατικό & Ηπατοπροστατευτικό, Υπογλυκαιμικό, Υπολιπιδαιμικό, Ανοσοδιεγερτικό, Ήπιο καθαρτικό.

Θεραπευτική Χρήση:Έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να βοηθήσει την πέψη, να θεραπεύσει το δέρμα, να καθαρίσει το αίμα και να μειώσει την εσωτερική θερμότητα. Σε μεγάλο μέρος της Ασίας, τρώγεται ως λαχανικό και έχει μια γήινη, τραγανή υφή. Μελέτες δείχνουν ότι περιέχει φαινολικά οξέα, κερκετίνη και λουτεολίνη, τα οποία είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά. Έχει επίσης ένα συστατικό που ονομάζεται Arctiin που μειώνει τη φλεγμονή και προστατεύει το δέρμα από χρόνιες φλεγμονές. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η αντιφλεγμονώδης δράση του στοχεύει κύτταρα όπου η φλεγμονή προκαλείται μέσω της έκθεσης στον ήλιο, η οποία είναι άμεσα υπεύθυνη για τη διάσπαση του κολλαγόνου. Διεγείρει τον μεταβολισμό του συνδετικού ιστού μέσω της σύνθεσης κολλαγόνου και υαλουρονικού για την αναγέννηση και την οικοδόμηση της δομής του δέρματος.

Προειδοποιήσεις: Το φυτό μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, επομένως πρέπει να πραγματοποιείται υπό ιατρική παρακολούθηση κατά τη θεραπεία ατόμων που λαμβάνουν φάρμακα ρύθμισης του σακχάρου στο αίμα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση του φυτού για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων μπορεί να προκαλέσει κρίση ανάρρωσης, η οποία εκδηλώνεται με την επιδείνωση των συμπτωμάτων.

Συνιστάται η έναρξη της θεραπείας με χαμηλή δόση και η σταδιακή αύξηση της μέχρι την πλήρη δόση. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ασιάτικη Σεντέλλα- Centella Asiatica

Θεραπευτική δράση: Προσαρμογόνο, εξομαλυντικό, αποτοξινωτικό, χαλαρωτικό νευρικού συστήματος, διουρητικό, περιφερικό αγγειοδιασταλτικό, αντιβιοτικό (τοπικά), τονωτικό του νευρικού συστήματος, χαλαρωτικό του ΚΝΣ, αντιρευματικό, μαλακτικό φλεβοτονωτικό, κερατολυτικό, αντιμυκοβακτηριακό, αντιφλεγμονώδες, πικρό,  καθαρτικό, δομικό συνδετικού ιστού και δέρματος.

Θεραπευτική Χρήση: Στην Αγιουρβέδα, υπάρχουν ορισμένα βότανα που ενισχύουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου του σώματος. Ένα τέτοιο βότανο είναι το brahmi (Centella asiatica), γνωστό και ως gotu kola. Το Brahmi έχει γίνει δημοφιλές σε πολλές κρέμες δέρματος για την υποστήριξη υγιούς δέρματος με φυσική παραγωγή κολλαγόνου, αλλά παρόλα αυτά, είναι καλύτερο να τροφοδοτείτε το σώμα με ενισχυτές κολλαγόνου από μέσα προς τα έξω, παρά από έξω προς τα μέσα.

Περιέχει τριτερπενοειδή και ασιατικοσίδη ενώσεις που, σύμφωνα με έρευνες, βοηθούν το σώμα να συνθέσει φυσικά πρωτεΐνες κολλαγόνου.

Η έρευνα έχει βρει ότι το brahmi υποστηρίζει τον τύπο υγιούς παραγωγής κολλαγόνου που διατηρεί την υγεία των αρτηριών στο κυκλοφορικό σύστημα.

Παρόμοια ερευνητικά ευρήματα αποκάλυψαν ότι τα συστατικά του διεγείρουν τη φυσική παραγωγή ενζύμων καθαρισμού του εγκεφάλου από το σώμα.

Είναι επίσης γνωστό ότι ενισχύει τη μνήμη και τη γνωστική λειτουργία, προάγει τη σταθερότητα της διάθεσης και υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία και την υγεία του βλεννογόνου του εντέρου και του αναπνευστικού συστήματος.

Το Brahmi έχει επίσης αποδειχθεί ότι υποστηρίζει την υγιή παραγωγή βλέννας στο στομάχι, η οποία συνδέεται με μειωμένη αποβολή κυττάρων στο εντερικό τοίχωμα και ένα υγιές πεπτικό σύστημα.

Προειδοποιήσεις: Το φυτό δεν συνιστάται για χρήση από άτομα που υποφέρουν από προβλήματα απορρόφησης λίπους ή/και έλλειψη βιταμινών A, D, E, K.

Βιολογικό Εκουιζέτο-Equisetum Arvensis

Θεραπευτική Δράση: Ανοσοδιεγερτικό, αντιφλεγμονώδες, στυπτικό, αντιαιμορραγικό, αιμοστατικό, αντιαθηρωματικό, διουρητικό, μαλακτικό, τονωτικό του συνδετικού ιστού, αντιρευματικό.

Θεραπευτική χρήση: Είναι ένα από τα παλαιότερα φυτά στον πλανήτη. Οι κοίλοι μίσχοι και οι βλαστοί του είναι μια πλούσια πηγή ασβεστίου, μαγνησίου και καλίου που απαντάται στη φύση και άλλων πολύτιμων θρεπτικών συστατικών (συμπεριλαμβανομένων των κρυστάλλων πυριτίου). Πολλές από τις φαρμακευτικές ιδιότητές του μπορούν να αποδοθούν στην υψηλή περιεκτικότητά της σε πυρίτιο (φυσική σιλικόνη), το οποίο απορροφάται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το πυρίτιο είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο που παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη, ενδυνάμωση και διατήρηση υγιών οστών και δοντιών. Το πυρίτιο αποκαθιστά επίσης τους αδύναμους συνδετικούς ιστούς στα αιμοφόρα αγγεία, τους χόνδρους, τους τένοντες και το κολλαγόνο - την κόλλα του σώματος που βοηθά στη συγκράτηση του δέρματος και των μυϊκών ιστών μας μαζί. Το πυρίτιο επιταχύνει την επούλωση των καταγμάτων των οστών, λέγεται ότι βοηθά τους ρευματισμούς και την αρθρίτιδα βελτιώνοντας την ελαστικότητα των αρθρώσεων και συνιστάται σε αθλητές για διαστρέμματα, τραβηγμένους μηριαίους και σχισμένους συνδέσμους.

Αντενδείξεις:Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες. Πρέπει να δίνεται προσοχή σε καταστάσεις οιδήματος που οφείλονται σε λειτουργικό πρόβλημα στην καρδιά ή στα νεφρά. Μην παίρνετε το φυτό σε συνδυασμό με διουρητικά.

Βιολογική τσουκνίδα- Urtica Dioica

Μέρος του φυτού που χρησιμοποιείται: Φύλλα

Φαρμακευτική δράση: Αντιφλεγμονώδες, αντισηπτικό, ήπια υπογλυκαιμικό, διουρητικό, αντιαιμορραγικό, αιμοστατικό, αποτοξινωτικό, γαλακταγωγό, στυπτικό, αντιαλλεργικό, αντιρευματικό.

Φαρμακευτική Χρήση: Είναι φυτό υψηλής θρεπτικής αξίας. Περιέχει υψηλές ποσότητες ασβεστίου, διοξειδίου του πυριτίου και θείου, γεγονός που του επιτρέπει να βοηθά στην ενίσχυση των υποδοχέων κολλαγόνου. Το θείο δεν είναι μόνο απαραίτητο για τη σύνθεση της γλουταθειόνης, (ένα από τα πιο σημαντικά αντιοξειδωτικά και αποτοξινωτικά στον οργανισμό), αλλά υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου. Η τσουκνίδα είναι επανορθωτική και είναι περισσότερο γνωστή για τις αντισηπτικές της ιδιότητες.

Για αιώνες, έχει χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση των μαλλιών, την πρόληψη της τριχόπτωσης, την προώθηση υγιών, λαμπερών μαλλιών και ακόμη και τη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής. Πλούσιο σε βιταμίνες A, B1, B5, C, D και E, οι στυπτικές του ιδιότητες βοηθούν στη σύσφιξη του δέρματος, πιθανώς στην πρόληψη του εκζέματος, στην προστασία των υποδοχέων κολλαγόνου μας και πολλά άλλα.

Προειδοποιήσεις: Λόγω της περιεκτικότητας του φυτού σε τανίνες, υπάρχει ανησυχία ότι η λήψη του μπορεί να διαταράξει την απορρόφηση του σιδήρου. Αν και αυτή η επίδραση δεν είναι σημαντική, πρέπει να δίνεται προσοχή όταν χρησιμοποιείται σε άτομα που πάσχουν από αναιμία. Συνιστάται να παίρνετε το φυτό με διαφορά τουλάχιστον δύο ωρών από τη λήψη συμπληρωμάτων σιδήρου. Η χρήση του φυτού απαγορεύεται για οιδήματα που προκαλούνται από καρδιακή ή νεφρική ανεπάρκεια.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
 

1 κουταλάκι του γλυκού (5ml) σε ¼ ποτήρι νερού, 2 φορές την ημέρα με άδειο στομάχι. 

Πάρτε το με 2 ώρες απόσταση από οποιοδήποτε συμπλήρωμα σιδήρου. Απαιτείται προσοχή όταν 

χρησιμοποιείτε αντιδιαβητικά φάρμακα λόγω των υπογλυκαιμικών ιδιοτήτων των φυτών. Να μην

χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Aqua, Alcohol, Arctium Lappa* Root Extract, Urtica Dioica Leaf* Extract, Centella Gotu Kola Leaf Extract, Equisetum Arvensis* Extract. * Certified Organic.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.