ντομάτα πελτέ
ντομάτα πελτέ

ντομάτα πελτέ

050-388
4,00 €

(4,00 € 100 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Μείγμα ντομάτας και λιαστής ντομάτας και παντζαριού σε σκόνη για πελτέ. Οι αποξηραμένες ντομάτες σε σχήμα μισή, κύβος, τσιπς και σκόνη είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να την χρησιμοποιήσουμε στο φαγητό μας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας βαζάκι λιαστής ντομάτας μέσα σε λάδι και αρωματικά της επιλογής μας, ενυδατώνοντας την μίση ντομάτα ή ακόμα και το τσιπ. Βρίσκει εφαρμογή σε λαδερά, σάλτσες, σαλάτες, σνακ, ακόμα και να έχετε τον δικό σας πελτέ στο ντουλάπι σας . Χαρίζει πλούσια γεύση, χρώμα και άρωμα.

Περιγραφή

Μείγμα ντομάτας και λιαστής ντομάτας σε σκόνη για πελτέ. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας βαζάκι ντομάτας μέσα σε λάδι και αρωματικά της επιλογής μας. Βρίσκει εφαρμογή σε λαδερά, σάλτσες, σαλάτες, σνακ, ακόμα και να έχετε τον δικό σας πελτέ στο ντουλάπι σας . Χαρίζει πλούσια γεύση, χρώμα και άρωμα.

Οι ντομάτες έχουν την ίδια διατροφική αξία με τις φρέσκιες, δηλαδή είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, με κυριότερο το λυκοπένιο, και βιταμίνη Κ (γερά οστά, ελαστικότητα δέρματος, αρθρίτιδα, μείωση ρυτίδων) και βιταμίνη C (ισχυρό οξειδοαναγωγικό σύστημα, που συμμετέχει στη σωστή λειτουργία των κυττάρων). Αποτελεί μία από τις πιο πλούσιες πηγές σιδήρου, καθώς ένα φλιτζάνι λιαστές ντομάτες θα σας χαρίσει 4,9 mg σιδήρου (27% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης), ενώ ένα κομμάτι μονάχα περιέχει 0,2 mg, δηλαδή 1% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το λυκοπένιο, εκτός από την αντικαρκινική του δράση, έχει βρεθεί ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα και έχει συσχετιστεί με μειωμένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και άλλων καρδιαγγειακών παθήσεων. Νέες μελέτες καταδεικνύουν θετική επίδραση και στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.