Bio
Φυσικό οργανικό αντηλιακό...
Φυσικό οργανικό αντηλιακό...
Φυσικό οργανικό αντηλιακό...
Φυσικό οργανικό αντηλιακό...
Φυσικό οργανικό αντηλιακό...

Φυσικό οργανικό αντηλιακό προσώπου-σώματος SPF30

080-287
23,89 €

(23,89 € 100 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Φυσικό αντηλιακό για το πρόσωπο και το σώμα, με άρωμα καρύδας. Ιδανικό για σπορ, για μια βόλτα στο πάρκο ή για μια μέρα στην παραλία. Δεν είναι ορατό στην επιδερμίδα, χάρη στη φυσική του απόχρωση.

Πολυβραβευμένο, οργανικό αντηλιακό παρέχει ασφαλή προστασία ευρέος φάσματος UVA & UVB από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Περιγραφή

Φυσικό αντηλιακό για το πρόσωπο και το σώμα, με άρωμα καρύδας. Ιδανικό για σπορ, για μια βόλτα στο πάρκο ή για μια μέρα στην παραλία. Δεν είναι ορατό στην επιδερμίδα, χάρη στη φυσική του απόχρωση.

Χωρίς να περιέχει νανο-σωματίδια Οξειδίου του Ψευδαργύρου, αυτό το βιολογικό αντηλιακό παρέχει προστασία ευρέου φάσματος από τις UVA & UVB ακτινοβολίες από την πρώτη στιγμή εφαρμογής του! 

Εξαιρετικό αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα.

Η πρωτοποριακή φυσική του φόρμουλα με το θρεπτικό έλαιο καρύδας και βούτυρο κακάο αποτρέπει την απώλεια της υγρασίας και δίνει υπέροχο τροπικό διακριτικό άρωμα στο αντηλιακό!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ιδανικό για κανονικές, ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες!

Πολυβραβευμένο, οργανικό αντηλιακό παρέχει ασφαλή προστασία ευρέος φάσματος UVA & UVB από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Έχει μια ελαφριά απόχρωση για να ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος.

  • Με premium φυσική σύνθεση από θρεπτικό λάδι καρύδας και βούτυρο κακάο που βοηθούν στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας από τον ήλιο.
  • Ιδιαίτερα κατάλληλο για κανονικό, ευαίσθητο και ξηρό δέρμα. Υποαλλεργικό κατάλληλο και για παιδιά και ευαίσθητες επιδερμίδες. 
  • Με υπέροχο τροπικό άρωμα.
  • Αδιάβροχο.
  • Σε συσκευασία από καινοτόμο, ανακυκλώσιμο σωληνάριο ζαχαροκάλαμου.

Με το All Natural Mineral Body & Face Sunscreen SPF30 μπορείτε επιτέλους να σταματήσετε να ανησυχείτε για το τι περιέχει το αντηλιακό σας αλλά και την ζημιά που προκαλεί στις θάλασσες.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Επιστημονικά επικυρωμένη προστασία ευρέος φάσματος έναντι των ακτίνων UVA και UVB – SPF 30 (μπλοκάρει το 97% των ακτίνων UVB). Αδιάβροχο.

Πώς λειτουργεί πραγματικά το Sun Protection Factor (SPF);  

Το «30» στο SPF30 σημαίνει ότι είστε προστατευμένοι για περίπου 30 φορές το χρονικό διάστημα που θα χρειαζόταν για να σας κάψει ο ήλιος, υπό τις ίδιες περιβαλλοντικές συνθήκες, χωρίς καμία απολύτως προστασία. Στην περίπτωση του SPF30, η προστασία είναι 97% - αυτό σημαίνει ότι το 3% των ακτίνων φτάνει ακόμη στο δέρμα.

Σε αντίθεση με πολλά χημικά αντηλιακά, το Suntribe δεν περιέχει αναστολείς εγκαύματος που απενεργοποιούν την αίσθηση καψίματος. Με το Suntribe θα νιώθετε την αίσθηση του ήλιου που ζεσταίνει το δέρμα. Εάν αισθάνεστε ότι αρχίζετε να καίγεστε, είναι η προειδοποίηση του σώματός σας ότι έχετε εκτεθεί για πολύ και η λογική προσέγγιση είναι να καλυφθείτε φορώντας ρούχα ή να απομακρυνθείτε εντελώς από τον ήλιο.

Είναι σημαντικό να ακούτε το σώμα σας και τα σήματά που στέλνει! Ο κίνδυνος των αντηλιακών που περιέχουν αναστολείς εγκαυμάτων είναι ότι η βλάβη εξακολουθεί να γίνεται, απλά δεν μπορείτε να το νιώσετε γιατί δεν νιώθετε το κάψιμο! Οι περισσότεροι άνθρωποι συχνά υποθέτουν ότι τους παρέχεται σχεδόν διπλάσιο ποσοστό προστασίας εφαρμόζοντας ένα αντηλιακό SPF 50 σε σύγκριση με ένα που έχει SPF 30. Στην πραγματικότητα η διαφορά είναι αμελητέα από SPF 25 και πάνω. Ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF 50 αποκλείει το 98% των ακτίνων UVB, ενώ ένα αντηλιακό SPF 30 αποκλείει το 97%των ηλιακών εγκαυμάτων - η διαφορά είναι στο 1%

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
 

Το αντηλιακό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο και είναι σημαντικό να το φοράτε πριν βγείτε στον ήλιο (για να μην καείτε στο δρόμο για την παραλία για παράδειγμα!).

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να ταμπονάρετε πρώτα με μικρές κουκκίδες κρέμας στο δέρμα σας . Στη συνέχεια απλώστε σε ένα λεπτό, ομοιόμορφο και σχεδόν αόρατο στρώμα στο δέρμα.

Εφαρμόστε ξανά το αντηλιακό κάθε δύο ώρες ή μετά το μπάνιο και την εφίδρωση για να διατηρήσετε πλήρη προστασία.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil°, (Non-Nano) Zinc Oxide, Cocos Nucifera (Coconut) Oil°, Cera Alba (Beeswax)°, Theobroma Cacao Seed Butter°, Tocopherol (Vitamin E), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), Vanilla Planifolia Fruit Extract. °Organic

Έως 18 μήνες.

Ιδανικά φυλάσσεται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου ή πιο δροσερό (5 έως 20 βαθμούς).

Φυλάξτε το μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.