λωτός ροζ absolute
λωτός ροζ absolute
λωτός ροζ absolute

λωτός ροζ absolute

1 Reviews
090-176
45,00 €

(45,00 € 5 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχει ένα εκλεπτυσμένο σαν γλυκό μέλι, πυκνό λουλουδάτο και γήινο άρωμα. Με μια πικάντικη διαπεραστική πράσινη γήινη νότα κορυφής, λαχταριστά ώριμα τροπικά φρούτα και κουμαρίνη- σαν υποτόνο. Το άνθος του ροζ λωτού λέγεται ότι είναι το πιο παραδεισένιο άρωμα από όλα τα λουλούδια του Λωτού.

Περιγραφή

Latin name: Nelumbo nucifera Gaertn.
Μέρη φυτού που αποστάζονται: Λουλούδια
Method of extraction: Organic Extraction (Hexane Free)


Το βιολογικά παρασκευασμένο, εκλεκτό Pink Lotus Absolute Oil, που μερικές φορές αναφέρεται επίσης και ως Pink Lotus Essential Oil, έχει ένα εκλεπτυσμένο σαν γλυκό μέλι, πυκνό λουλουδάτο και γήινο άρωμα. Με μια πικάντικη διαπεραστική πράσινη γήινη νότα κορυφής, λαχταριστά ώριμα τροπικά φρούτα και κουμαρίνη- σαν υποτόνο. Το άνθος του ροζ λωτού λέγεται ότι είναι το πιο παραδεισένιο άρωμα από όλα τα λουλούδια του Λωτού.
Αν και μοιάζει με το White Lotus Absolute, είναι πιο απαλό, ελαφρώς πιο γλυκό και λίγο πιο εκλεπτυσμένο. Στις ασιατικές θρησκείες και πολιτισμούς, ειδικά στον Βουδισμό και τον Ινδουισμό, το Λουλούδι του Λωτού είναι η ενσάρκωση της τελειότητας. Αυτά τα θεϊκά υπέροχα λουλούδια αναδύονται από τον βρώμικο και ακάθαρτο βυθό μιας λιμνούλας, με αξιοπρεπή χάρη και ηρεμία, παραμένοντας ανέγγιχτα και ακάθαρτα από τη βρωμιά και τη λάσπη που την περιβάλλουν στη λίμνη.

Μπορεί να προσθέσει απαράμιλλο βάθος και μαγεία σε εκλεκτά φυσικά αρώματα και έλαια. Ακόμη και όταν είναι πολύ αραιωμένο, αυτό το κοκκινοκαφέ παχύρρευστο απόλυτο του ροζ λωτού διατηρεί το άρωμά του. Η εξαιρετική θρεπτική ιδιότητα αυτού του πολυτελούς λαδιού το καθιστά ιδανικό για χρήση σε λάδια μασάζ, λοσιόν, σαπούνια πολυτελείας, αποσμητικά χώρου, προϊόντα αρωματοθεραπείας και λάδια μπάνιου. Είναι ένα θαυμάσιο έλαιο για την υποστήριξη του δέρματος και χρησιμοποιείται συχνά για να καθαρίσει και να καταπραΰνει βακτηριακές ή ιογενείς προκλήσεις του δέρματος, όπως ο έρπης.

Όταν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, πιστεύεται ότι μπορεί να προωθήσει την αυξημένη πνευματική ανάπτυξη, καθώς καταπραΰνει και ηρεμεί, μπορεί να προάγει την καλοσύνη και δίνει μια καλύτερη αντίληψη της κατανόησης και της συγχώρεσης. Όταν χρησιμοποιείται σε μασάζ, μπορεί να είναι χρήσιμο για τη μείωση των συμπτωμάτων των ρευματισμών και των πόνων. Ηρεμιστικό και καταπραϋντικό, φημίζεται επίσης για τις αφροδισιακές του ιδιότητες.

Κριτικές
1 Κριτικές

Perfect

Perfect



στις

Σχετικά προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.