λωτός λευκός absolute
λωτός λευκός absolute

λωτός λευκός absolute

090-177
45,00 €

(45,00 € 5 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχει ένα ζεστό πράσινο λουλουδάτο άρωμα με γήινους, γλυκούς, τροπικούς φρουτώδεις-λουλουδένιους τόνους, ίχνη ινδόλης και έναν ανθεκτικό, ελαφρώς πικάντικο, γήινο πλούτο στην ξηρασία. Ακόμη και όταν είναι πολύ αραιωμένο, κρατά το άρωμά του.

Περιγραφή

Latin name: Nelumbo nucifera Gaertn.
Μέρη φυτού που αποστάζονται: Λουλούδια
Method of extraction: Organic Extraction (Hexane Free)


O λευκός λωτός, εξάγεται από τα μεγαλοπρεπή λευκά άνθη του υδρόβιου πολυετούς φυτού Nelumbo nucifera, εγγενές στην Ινδία. Έχει ένα ζεστό πράσινο λουλουδάτο άρωμα με γήινους, γλυκούς, τροπικούς φρουτώδεις-λουλουδένιους τόνους, ίχνη ινδόλης και έναν ανθεκτικό, ελαφρώς πικάντικο, γήινο πλούτο στην ξηρασία. Ακόμη και όταν είναι πολύ αραιωμένο, κρατά το άρωμά του.
Ο Λευκός Λωτός έχει υψηλή εκτίμηση τόσο στον Ινδουισμό όσο και στον Βουδισμό και συχνά θεωρείται σύμβολο αφύπνισης. Ο λόγος είναι ότι ενώ αυτό το θεϊκό υδρόβιο φυτό αναπτύσσεται στα πιο σκοτεινά λασπώδη έλη, ανθίζει καθημερινά με τον ήλιο πριν το πρωί, ξεδιπλώνοντας τα εικονικά του πέταλα στα οποία κάθεται ο Βούδας.

Έχει ένα σπάνιο και σαγηνευτικό άρωμα που το καθιστά μια όμορφη προσθήκη σε εκλεκτά φυσικά αρώματα και έλαια χρίσματος. Χαρίζει φρεσκάδα και ζωντάνια στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Βοηθά στη συρρίκνωση των πόρων και αφήνει το πρόσωπο πιο φρέσκο και λαμπερό. Οι στυπτικές ιδιότητες αυτού του αιθέριου ελαίου το καθιστούν μια υπέροχη επιλογή σε τονωτικά προσώπου για τη διαχείριση της ακμής και τη γενική αναζωογόνηση του δέρματος, όταν χρησιμοποιείται σε χαμηλή αραίωση. Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ, το απόλυτο έλαιο White Lotus μπορεί να είναι χρήσιμο για τη μείωση των συμπτωμάτων των ρευματισμών & των πόνων.
Ενεργειακά και συναισθηματικά, είναι γνωστό για την ικανότητά του να ηρεμεί και να καταπραΰνει. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, χρησιμοποιείται για να αλείψει το στέμμα του κεφαλιού και το τσάκρα του τρίτου ματιού, προάγοντας την αυξημένη πνευματική ανάπτυξη. Το White Lotus Oil είναι επίσης ένα ισχυρό αφροδισιακό και συνεργάζεται καλά με τα περισσότερα αιθέρια συστατικά στην ανάπτυξη προϊόντων.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.